En helthetlig bystruktur

Elverum Arbeiderparti har ikke sagt nei til at Rådhusplassen skal bli bilfri. Vi har bare sagt at vi ønsker å vurdere bruken av Rådhusplassen inn i en større sammenheng.

Bl.a. ønsker vi å se og lage planer for Rådhusplassen, Storgata, Lokket og Torvet, og gatestrukturen rundt, sett samlet. Det skjer mye bra i Leiret og flere utbyggere har gode prosjekter på gang. Dette ønsker vi at kommunen skal kunne gjøre en samlet vurdering av.

 

Kommunens økonomi er som kjent dårlig.

Det er derfor viktig at vi ikke tar enkeltbeslutninger i hui og hast, som kanskje må gjøres om i en større sammenheng senere. Men at vi lager en samlet plan, og kan utvikle deler av den i tråd med kommunens økonomi framover.

 

Dessuten ønsker vi å involvere folk, og vi ønsker å høre DIN mening.

Derfor inviterer vi til et åpent, digitalt BYmøte tirsdag 25.mai, der DU kan si hva du mener om utviklingen av Rådhusplassen og Storgata, og gjerne også om de nye planene for Torvet som AMFI nettopp har lagt fram forslag på, og byutviklingen i Elverum generelt.

Se mer på www.framtidaselverum.no

Faksimile fra Østlendingen 19.05.21

https://www.ostlendingen.no/flertallet-strittet-imot-bare-eldri-og-gjermund-stemte-for-bilfri-radhusplass-i-elverum/s/5-69-1133316

 

Magnus Stenseth, Leder i Elverum Arbeiderparti

Frank Ophus, byutviklingsgruppa i Elverum Ap


 

En helthetlig bystruktur